Lluís Recoder demana en una reunió amb l'ACM més efectius dels cossos estatals de seguretat


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder amb el president de l'ACM, Joan Maria Roig

L'alcalde Lluís Recoder amb el president de l'ACM, Joan Maria Roig

L'alcalde ha aprofitat una reunió de l'Associació Catalana de Municipis amb diverses associacions de policies locals per tornar a posar de relleu la manca d'efectius policials que pateix la ciutat. En la reunió, Lluís Recoder ha tornat a posar damunt la taula el sobreesforç que la manca d'efectius obliga a fer a les policies locals on encara no s'han desplegat els Mossos.

La reunió de treball s'ha convocat a iniciativa de les Associacions de Caps de les Policies Locals de Catalunya i ha servit per discutir -entre els municipis que ja han completat el desplegament dels Mossos i els que encara estan a l'espera - com es coordina el desplegament de la policia catalana amb la policia local.

Sant Cugat, a l'igual que d'altres municipis on el desplegament dels Mossos encara trigarà almenys 4 anys, ha posat de relleu la situació que pateixen a causa del replegament progressiu dels agents estatals de policia. Segons l'alcalde s'està a l'espera que Madrid completi la dotació que es mereix la ciutat:

Lluís Recoder

Si és una realitat que la nostra comarca serà de les últimes que rebrà els Mossos, no ens poden quedar de braços plegats veient com la Policia Nacional abandona les seves funcions


La reunió, que ha comptat amb la presència del president de l'Associació Catalana de Municipis, Joan Maria Roig, i els alcaldes de Vic, i Martorell, ha servit també per denunciar el sobreesforç a què s'obliga a les policies locals en matèria de seguretat ciutadana:

Lluís Recoder

La realitat és que la manca d'efectius de la policia estatal obliga a les policies locals a assumir responsabilitats que en primer terme són de Madrid.


A la reunió, les Associacions de Policies Locals han presentat també una proposta per homogeneïtzar tots els uniformes i la imatge corporativa dels vehicles de les policies locals una vegada els Mossos hagin completat el desplegament a tot el territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.