ICV al Vallès Occidental marca la millora de l'organització com a principal fita pels propers quatre anys


Temes relacionats

ICV es reuneix al Casal de Cultura de Valldoreix per celebrar l'assemblea comarcal ( 7/jun/08)

Xavier Boix, reelegit president per la Comissió Política d'ICV del Vallès Occidental (28/mai/08)


  • Comparteix:

Assolir una bona organització comarcal ecosocialista per arribar més a la gent. Aquesta és la principal línia d'actuació que es marca ICV al Vallès Occidental, de cara al Congrés Nacional de novembre i a les pròximes eleccions municipals. L'Assemblea Comarcal de la formació, celebrada aquest dissabte, també ha triat la nova direcció comarcal i ha proclamat Xavier Boix com a president, després de ser reelegit en el càrrec el maig passat.

Uns 150 militants d'ICV al Vallès Occidental s'han donat cita aquest dissabte a la Nau de Cultura de Valldoreix per establir els objectius de la formació pels propers quatre anys.

El president comarcal i portaveu municipal d'ICV a Sant Cugat, Xavier Boix, explica quines seran les principals línies de treball

Xavier Boix

Ens hem de dotar d'instruments per poder respondre a les necessitats de la gent de l'organització i de la comarca. L'objectiu és estar en una millor disposició.


Després de fer balanç de l'últim mandat, l'Assemblea ha aprovat cinc resolucions sobre temes cabdals per la comarca com la desacceleració econòmica, l'educació, el municipalisme i l'oci alternatiu. La mobilitat serà un altre dels temes clau per a la formació. Ho explica Boix.

Xavier Boix

Hem aprovat una resolució que ens obliga a fer un posicionament sobre la mobilitat a la comarca.


L'Assemblea també ha escollit la nova Secretaria Política Comarcal i la nova Comissió Política Comarcal, formada per una cinquantena de persones inclosos els presidents locals d'ICV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.