CDC prepara el congrés nacional amb l'objectiu de ser l'alternativa a l'actual govern de Catalunya


  • Comparteix:

Les dues agrupacions comarcals de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) del Vallès Occidental s'han reunit aquest dissabte a Sant Cugat per començar a debatre les esmenes que presentaran al congrés nacional del partit, al mes de juliol. La formació ha destacat la necessitat de treballar a fons per donar resposta als problemes del país i dels ciutadans i deixar clar que CiU és l'alternativa de govern que necessita Catalunya.

L'objectiu del congrés era treballar les ponències que es presentaran al congrés nacional de Convergència i començar a perfilar les esmenes que es presentaran des de l'agrupació comarcal Vallès Occidental.

Durant l'acte inaugural, l'alcalde i membre de Convergència, Lluís Recoder, ha insistit en la necessitat de pensar en els ciutadans i donar resposta als problemes actuals del país, que segons ha dit, l'actual govern de la Generalitat no sap afrontar.

Lluís Recoder

Davant d'aquesta trista realitat, d'una Catalunya que perd pistonada i d'un govern que no pot liderar el país, ha de sorgir una força política, que no pot ser altra que CDC.


En termes similars s'ha expressat el vicesecretari general, Lluís Maria Corominas, que ha recordat la responsabilitat afegida de l'agrupació vallesana, que és la que més delegats aporta al congrés nacional. També els presidents comarcals de CDC han apostat per buscar noves receptes a les qüestions que més preocupen als ciutadans.

Lluís Ridao és president de l'agrupació comarcal de Terrassa.


Lluís Ridao

Haurem de donar receptes del què creiem que s'haurà de fer els propers anys per resoldre els problemes. No podem quedar a la reserva


Després del congrés comarcal d'aquest dissabte, a finals de juny es farà un congrés de totes les comarques de Barcelona on s'acabaran de llimar moltes de les qüestions que les agrupacions volen portar al congrés nacional de juliol.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Una de les esmenes del Vallès Occidental anirà en la línia de no acceptar el Felip Puig com a número 2. Aquesta posició ha d'estar compartida entre el Felip i el Lluís. En Corominas ha treballat de valent els últims anys i s'ho mereix. Manel

Manel. Enviat el 20/jun/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.