L'alcalde respon a Turu que la legislació ja defineix clarament les competčncies de les EMD i els Ajuntaments

Política

Publicat el 9/jun/08 per Josep Gimeno

L'alcalde assegura que la llei que regula les EMD sí que estableix clarament quines són les competčncies d'aquestes administracions. Lluís Recoder respon així la presidenta de Valldoreix, Montserrat Turu, que es va mostrar partidŕria de la independčncia d'aquest territori si, entre altres coses, la legislació no millora la definició de competčncies dels Ajuntaments i les EMD. Recoder ha afegit que una eventual independčncia de Valldoreix no estŕ sobre la taula.

L'alcalde atribueix les paraules de Turu a un intent de la presidenta de distreure l'atenció sobre el conflicte en la delegació de competčncies al govern de Valldoreix.


Lluís Recoder

La gent que es dedica a la política pot tenir la temptació de fer una salt endavant per desviar l'atenció si t'apreten els problemes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La presidenta de l'EMD va assegurar que era partidŕria de la independčncia de Valldoreix si no es millora la llei que regula aquestes administracions. Turu va instar la Generalitat a fer una llei específica on es reconegui 'el dret de governar' de les EMD.