La presidenta del PP, Berta Rodríguez, diu que les visites del PSC a altres municipis 'no aporten res'


  • Comparteix:

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez

La presidenta del PP de Sant Cugat, Berta Rodríguez

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, diu que les visites del PSC a altres municipis no aporten cap benefici a la qualitat de vida dels santcugatencs. Els socialistes no han rebut bé aquestes declaracions, ja que consideren que són fruït de la ignorància i d'una voluntat d'aïllar la ciutat.

L'alcaldable popular fonamenta la seva protesta en els resultats d'un estudi de Caixa de Catalunya, on es diu que el PSC governa els municipis on els habitatges són més cars.
Per aquesta motiu, Rodríguez considera que les conclusions que extreu el PSC de les visites que fa a alcaldies socialistes no aporten res al benestar social dels santcugatencs. Escoltem la valoració de la presidenta local del PP:

Berta Rodríguez

Sant Cugat no necessita els invents amb gasosa que els socialistes fan en altres ciutats


No opina el mateix el primer secretari del PSC, Salvador Gausa. El socialista ha recordat que l'objectiu de les visites a alcaldies socialistes és exportar experiències que puguin millorar el funcionament de la ciutat en tots els àmbits. Gausa ha dit que aquestes iniciatives no són nocives per Sant Cugat i que les declaracions de Rodríguez són absurdes:

Salvador Gausa

Rodríguez hauría de saber que s'han de compartir les experiències d'altres ciutats


La darrera visita que van fer els socialistes va ser a Granollers, on van conèixer d'aprop el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials i la televisió municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.