Els caps de llista d'UNIS a Sant Cugat i Valldoreix contacten amb partits independents catalans


  • Comparteix:

Els caps de llista d'UNIS a Sant Cugat i Valldoreix inicien avui una ronda de contactes amb grups o partits independents de tot Catalunya que tinguin responsabilitats de govern en algun ajuntament. L'objectiu és aprendre experiències per poder-les aplicar després a Sant Cugat. De moment, ja s'han fet contactes amb ciutats italianes com Pàdova o Siena.

Segons Miquel Quintana, alcaldable d'UNIS, l'objectiu d'aquestes trobades és rebre experiències d'altres municipis que es puguin aplicar posteriorment a una ciutat com Sant Cugat.

En les reunions mantingudes amb ciutats italianes com Pàdova o Siena, Quintana ha destacat com aquestes ciutats han sabut teixir un centre urbà per a vianants i han equipat els seus voltants amb un bon nombre d'aparcaments i transport públic. El cap de llista d'aquesta formació creu que a Sant Cugat li manca un bon servei de transport públic que connecti els districtes amb el centre de forma ràpida i àgil.

Miquel Quintana

Sant Cugat necessita un transport públic molt més àgil


També ha pres bona nota de l'associació 'Slow Cities' que té com a objectiu frenar el creixement de ciutats que volten els 45.000 habitants. Per Miquel Quintana cal avançar-se al creixement planificant més serveis i equipaments. En aquest sentit Quintana creu que l'equip de govern també n'hauria de perdre nota:

Miquel Quintana

Els constructors haurien de construir però urbanitzant carrers i fent nous equipaments per a la ciutat


La primera de les reunions es farà avui amb l'alcalde de Castellbisbal, Joan Playà i posteriorment s'entrevistarà amb la Unió d'Independents de la Conca de Barberà, del Maresme i de la demarcació de Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.