CiU-Actuem, en contra de crear un òrgan col·legiat com proposa Turu

Josep Puig durant una roda de premsa de la plataforma Actuem per Valldoreix

Política

Publicat el 12/jun/08 per Mar Castro

El vicepresident de l'EMD de Valldoreix i vocal de CiU-Actuem, Josep Puig, ha explicat que ara per ara el seu grup rebutjaria la proposta de la presidenta Montserrat Turu de crear un òrgan col·legiat, similar a una junta de govern d'un Ajuntament, per delegar-hi les competències. Puig vol que es compleixi el pacte inicial i que puguin començar a fer ús de les vocalies amb plena autonomia.

CiU-Actuem es mira de 'lluny' la proposta de Montserrat Turu. Ho ha dit Puig al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Josep Puig

Ens ho mirem de lluny perquè no hi ha establert. Nosaltres tenim prou amb l'informe que té la secretària de l'EMD.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Puig ha criticat les declaracions fetes per Turu, en què apostava per la independència de Valldoreix si no es millora la llei que regula aquestes administracions. Segons Puig, aquest tema no té res a veure amb la crisi actual de l'EMD.

Josep Puig

Montserrat Turu no pot fer declaracions de la independència de Valldoreix com a presidenta. És un tema que no té res a veure amb la crisi actual.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, el vicepresident de l'EMD ha lamentat la falta de criteri del del PSC de Sant Cugat sobre una eventual independència de Valldoreix. Puig ha recordat que el portaveu socialista, Salvador Gausa, s'ha oposat a la segregació del territori, mentre que un militant socialista encapçala la plataforma separatista 'Valldoreix independent'.