La nova cúpula d'ERC compta amb el militant santcugatenc Marcel Coderch


Temes relacionats

ERC de Sant Cugat tanca files amb la victòria de Puigcercós tot i la victòria d'Ernest Benach a la seva demarcació ( 8/jun/08)


  • Comparteix:

El militant santcugatenc d'ERC, Marcel Coderch, forma part de la nova executiva del partit, formada aquest dissabte. Coderch estarà al capdavant d'una nova secretaria que sota el nom de 'Partit en xarxa' treballarà per potenciar la participació dins la formació republicana.

Una trentena de militants santcugatencs han participat aquest dissabte en el Congrés d'Esquerra Republicana de Catalunya. L'assemblea ha servit per triar l'equip de Puigcercós i Ridao, al qual s'afegeix el santcugatenc Marcel Coderch.

El republicà descriu així la nova cúpula del partit.

Marcel Coderch

És una executiva homogènia. Hagués estat millor que altres sensibilitats d'ERC hi fossin present, però hi ha el compromís que en un any incorpori altres punts de vista.


Precisament, una de les tasques de Coderch serà obrir les portes a les diferents corrents del partit per tal que hi puguin participar. Ho farà amb la nova secretaria de Partit en xarxa, fins ara inexistent. Ho explica Coderch.

Marcel Coderch

Tinc la secretaria de Partit en Xarxa. S'encarregarà d'incorporar la participació de molta gent en la presa de decisions.


La primera reunió de l'executiva serà aquest dilluns, on Coderch donarà a conèixer les seves propestes per a aquesta secretaria.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.