Un nou reglament regularà la participació ciutadana


  • Comparteix:

L'Ajuntament garantirà la participació ciutadana mitjançat una nova normativa. Així ho ha decidit el plenari municipal amb l'aprovació d'una moció institucional que insta a la revisió i modificació dels articles de participació del Reglament Orgànic Municipal (ROM), així com la creació d'un nou reglament. La redacció d'aquest document també comptarà amb un procés obert de participació.

Fins ara, els mecanismes de participació estan regulats pels capítols quart i cinquè del ROM. En el marc dels treballs de revisió i modificació d'aquest document, l'Ajuntament ha acordat impulsar un procés participatiu per tal de revisar i millorar els canals i mecanismes de participació ciutadana.

La principal línia d'actuació serà la creació d'una nova normativa. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Obrir un procés de discusió i revisió. El resultat s'aplegarà en un nou reglament de participació.


A més, l'acord municipal també preveu millorar el model de participació dels districtes, fomentar la cultura participativa i reforçar el teixit associatiu de la ciutat. Tot això, quedarà contemplat en un pla estratègic per a la intervenció dels ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.