Recoder assegura que la majoria absoluta no relaxa la tasca de l'equip de govern


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que la majoria absoluta de CiU al ple no ha provocat cap mena de relaxament en l'equip de govern. En la valoració del primer any de mandat, Recoder assegura que s'ha buscat 'un grau de consens ben alt' amb l'oposició.

En matèria econòmica, Recoder ha posat com a exemples de feina ben feta la candidatura de Sant Cugat a seu de l'lnstitut Europeu de Tecnologia (IET) i la constitució del Catalonia Innovation Triangle (CIT).

En paral·lel, l'alcalde ha refermat el compromís de l'equip de govern amb la promoció d'habitatge públic. En aquest sentit, Recoder ha remarcat que, en el primer any de mandat, s'han entregat més de 150 pisos de protecció oficial a Sant Cugat.

A més, l'alcalde ha fet un balanç positiu de les obres de vianantització i d'urbanització de districtes. Segons Recoder, l'equip de govern no pren decisions seguint els cicles electorals, sinó que s'opta per política de llarg recorregut.


Lluís Recoder

No fem política segons el cicle eletroal. Ens presentem a les eleccions amb obres en marxa i carrers aixecats.



L'alcalde també ha posat bona nota a la darrera temporada del Teatre-Auditori. Segons Recoder, l'equipament municipal s'ha consolidat com un dels teatres de referència del país en haver superat els 40.000 espectadors aquesta temporada.

L'alcalde ha afegit que la instauració de la figura del Síndic de Greuges local ha millorat la transparència i la qualitat democràtica de la ciutat.

Recoder també ha aprofitat la roda de premsa per demanar a la Generalitat que acceleri projectes com el 3r CAP, l'estació de Vulpalleres i la segona residència de la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.