L'alcaldable d'UNIS demana a l'equip de govern que estableixi un tracte més directe amb els ciutadans


  • Comparteix:

El cap de llista d'Unió d'Independents de Sant Cugat, Miquel Quintana, ha dit que a l'equip de govern li falta un tracte més directe amb el ciutadà. Així ho ha assegurat l'alcaldable d'UNIS després de la visita que ha realitzat a Castellbisbal, dins una ronda de contactes amb partits independents.

Formacions independents de ciutats com Arbúcies, Conca de Barberà i Cunit han mantingut converses amb UNIS, a fi d'intercanviar impressions de cara a les eleccions municipals. La primera visita ha estat a Castellbisbal, on Miquel Quintana ha conegut d'aprop la gestió de govern que realitza l'agrupació d'electors, Alternativa de Castellbisbal.

El candidat d'UNIS ha conclòs que les formacions d'independents es caracteritzen pel vincle directe que estableixen amb els ciutadans. Segons Quintana, no és el cas de l'equip de govern de Sant Cugat:

Miquel Quintana

No només s'ha d'assistir als actes, s'ha de tenir un tracte més directe amb els ciutadans i no només fer-se la foto


D'altra banda, la Unió d'Independents de Sant Cugat ha fixat el dia 19 com a data de presentació de Quintana i Pantaleón De Miguel, com a candidats a l'alcaldia i a l'EMD de Valldoreix. La voluntat del partit és fer l'acte al Teatre de la Unió, acompanyats de diverses personalitats polítiques independents.

Quintana ha dit, però, que les reunions amb ciutats governades per independents continuaran després de la presentació de les candidatures:

Miquel Quintana

Continuarem fent aquestes visites després de la presentació de la candidatura


El portaveu d'UNIS ha puntualitzat que el líder de Plataforma 2003, Pere Esteve, assistirà a l'acte com a espectador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.