El butlletí mensual 'Info Valldoreix' no ha sortit al juny per divergències en el govern local

Imatge d'arxiu

Política

Publicat el 9/jul/08 per Anna Bernadó

El butlletí informatiu mensual 'Info Valldoreix' no ha vist la llum aquest mes per diferències entre la Candidatura de Progrés i Catalanista i CiU-Actuem. La vocal d'ERC a Valldoreix i membre de la candidatura, Teresa Veciana, ha explicat que el motiu del desacord és una notícia de la portada que la candidatura considerava important pel territori i que CiU-Actuem no volia que sortís a la primera pàgina.

La vocal d'ERC i membre de la candidatura considera que hi ha hagut 'censura' per part del grup CiU-Actuem en no deixar que un titular aparegués a peu de pàgina de la portada. Segons explica la vocal a la publicació d'ERC 'La veu de Sant Cugat' el titular deia: 'L'EMD de Valldoreix lidera les entitats locals descentralitzades de Catalunya'.

Escoltem la vocal d'ERC a Valldoreix i membre de la candidatura, Teresa Veciana.

Teresa Veciana

CiU-Actuem no considerava oportú que sortís en portada i nosaltres no consideràvem oportú retirar-la, així que no ha sortit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons diu Veciana a 'La veu de Sant Cugat', CiU-Actuem està 'entestada' a desprestigiar la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu. La vocal d'ERC ha afegit que el que ella anomena 'mitjans oficials de CiU a Sant Cugat' ajuden en aquest desprestigi. En declaracions a Cugat.cat, Veciana ha precisat que es refereix a la premsa de la ciutat.