CiU-Actuem afirma que la Generalitat els dóna la raó en la crisi de Valldoreix


Temes relacionats

CiU-Actuem, en contra de crear un òrgan col·legiat com proposa Turu (12/jun/08)

Turu proposa crear un òrgan col·legiat a l'EMD on delegar competències per sortir de la crisi ( 9/jun/08)

Turu admet que no ha signat el decret de competències perquè aquesta qüestió no apareix en el pacte (15/mai/08)


  • Comparteix:

La coalició CiU-Actuem assegura que dos informes de la Generalitat els donen la raó en la crisi política de Valldoreix. Segons la portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé, la Generalitat ha dit que la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, no té competències per crear una junta de govern local, com té la intenció de fer, i en canvi sí que pot fer la delegació de signatura, que és el que demana CiU-Actuem. Solé afirma que els problemes no són tècnics, sinó de voluntat política.

Segons ha explicat Àngels Solé a Cugat.cat, la Direcció General d'Administració Local, un organisme de la Generalitat, ha redactat dos informes que donen la raó a CiU-Actuem, de manera que la crisi de Valldoreix es podria solucionar si la presidenta de l'EMD tingués ganes de fer-ho.

Escoltem la vocal de l'EMD de Valldoreix i portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé.

Àngels Solé

No és un problema tècnic ni jurídic, és un problema de voluntat política. Nosaltres no tenim cap intenció de trencar el pacte, sinó de que es compleixi.


Solé adverteix que, si Montserrat Turu no compleix el pacte, ells tampoc tenen l'obligació de fer-ho.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Novament, la Sra. Solé torna a tergiversar els fets. En aquest cas, els fets escrits i presentats oficialment. Per tant, m'ho posa molt fàcil per mostrar els seus enganys: Els Informes no diuen que es poden delegar competències d'una Presidenta a un Vocal. Diuen que, quan parlem d'Assumptes d'Administració Ordinària, sí que la Presidenta ho podrà delegar en un vocal. Ara toca saber quins són aquests assumptes d'Administració Ordinària, oi? No em cansaré d'avisar que la Sra. Solé menteixi fa us dels aconteixements segons els seus propis interessos de partit!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 10/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.