Recoder: 'CDC ha de parlar dels problemes de la gent per tornar a la Generalitat'


  • Comparteix:

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, espera que la formació nacionalista renovi 'discurs' i 'cares' en el congrés nacional que comença aquest divendres per tornar a governar Catalunya. Recoder, que es perfila com a màxim responsable del consell de política municipal del partit, admet que CiU no ha sabut capitalitzar el malestar amb l'actual govern i en culpa parcialment a una mala comunicació de la federació amb la societat.

Segons Recoder, la nova executiva de CDC ha de ser plural i representar els diversos territoris del país. El polític nacionalista també aposta per un partit que solucioni els problemes de la gent i que es modernitzi amb valors com la defensa del medi ambient. En aquest sentit, el dirigent demana a CDC que aprofiti el millor de l'espai entre el centredreta i el centreesquerra per articular la seva proposta política.

Això no significa, segons Recoder, renunciar a la lluita per millorar l'autogovern i el finançament.

Lluís Recoder

CDC ha de parlar de més poder per a Catalunya, però també ha de parlar de totes aquelles coses que són els maldecaps de la gent que conforma la societat catalana.


Recoder assegura que aquesta és la millor fórmula per tornar a governar Catalunya. Segons el dirigent nacionalista, un dels motius pels quals CDC no ha capitalitzat el malestar amb el tripartit és una mala comunicació amb la societat.

Lluís Recoder

Hi ha hagut problemes de connexió amb la societat catalana. La imatge de les polítiques de CDC que el partit té no és la que té la societat.



Pel que fa al seu encaix en la direcció de CDC, el dirigent ha admès que encapçalarà el consell de política municipal, un òrgan de representació del poder municipal del partit.

Recoder vol que la seva direcció en aquest òrgan serveixi per incrementar el perfil municipalista del CDC.

Lluís Recoder

Sap Artur Mas que no he estat a l'executiva fins ara perquè només hi vull estar quan puc fer coses. Vull que el municipalisme tingui més veu al partit.



Recoder no ha posat en dubte que Artur Mas repeteixi com a cap de llista a les properes eleccions al Parlament. El dirigent nacionalista també s'ha mostrat partidari de mantenir l'actual relació amb UDC, tot i que puguin anar separades en eleccions d'alguns municipis.

Una vintena de militants santcugatencs de CDC participaran al congrés aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.