El PSC i ICV-EUiA prioritzen els interessos de la Generalitat als de Sant Cugat, segons l'equip de govern


Temes relacionats

ICV-EUiA i PSC critiquen l'alcalde per no entendre què és la Llei de Barris (10/jul/08)


  • Comparteix:

L'equip de govern acusa el PSC i ICV-EUiA de prioritzar els interessos del govern de la Generalitat als dels santcugatencs. Després que els dos partits acusessin el consistori de no haver presentat un bon projecte fins ara per aconseguir els ajuts de la Llei de Barris per a les Planes, la presidenta del Consell de Districte de la zona, Marta Subirà, ha respost que la proposta 'és exactament la mateixa' que en anteriors edicions.

Subirà ha acusat els dos partits de prioritzar el seu suport al govern de la Generalitat abans de reconèixer la feina feta els darrers anys pel consistori. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

Sembla mentida que facin declaracions com aquestes on sembla que defensin més l'interés de la Generalitat que el dels veïns.


Subirà ha volgut destacar que el projecte és fruit d'un debat ampli amb els veïns. En aquest sentit, ha volgut remarcar que gairebé no s'han fet modificacions des de la darrera proposta i que, per tant, les seves acusacions no tenen sentit.

Marta Subirà




Sant Cugat ha aconseguit els ajuts de la Llei de Barris per a les Planes després de presentar-se per tercera vegada. D'aquesta manera, la Generalitat aportarà dos milions d'euros per urbanitzar el districte i l'Ajuntament n'hi destinarà dos més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.