Els vocals de CiU-Actuem valoren la proposta de Turu per solucionar la crisi política de Valldoreix


Temes relacionats

CiU-Actuem afirma que la Generalitat els dóna la raó en la crisi de Valldoreix (10/jul/08)

Turu proposarà aquesta tarda als vocals de CiU-Actuem un acord que inclou delegació de signatura (10/jul/08)

CiU demana a Montserrat Turu que compleixi el pacte de govern a l'EMD i signi el decret de delegació de competències (14/mai/08)

Turu admet que no ha signat el decret de competències perquè aquesta qüestió no apareix en el pacte (15/mai/08)


  • Comparteix:

Seu de l'EMD

Seu de l'EMD

Fins aquesta setmana no se sabrà si hi ha acord per solucionar la crisi política de l'EMD de Valldoreix. La presidenta de l'entitat, Montserrat Turu, va presentar dijous una proposta als vocals de CiU-Actuem, però la resposta d'aquests no se sabrà fins a principis d'aquesta setmana. Segons ha declarat Turu a Cugat.cat, la proposta inclou la delegació de signatura, que és la principal demanda dels vocals crítics.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, va presentar dijous una proposta als vocals de la plataforma CiU-Actuem per mirar de solucionar la crisi política de l'entitat.

Recordem que els vocals de CiU-Actuem van denunciar que Turu està incomplint el pacte de govern de l'EMD, en el sentit que la presidenta no ha delegat les competències als vocals, una delegació que segons els vocals crítics hauria d'incloure la capacitat de signatura.

El divendres, en una entrevista prèvia a Cugat.cat, Montserrat Turu va assegurar que la proposta inclou, precisament, delegació de signatura, i s'ha mostrat convençuda que la proposta és prou generosa com perquè satisfaci els vocals de CiU-Actuem. Aquests, però, s'han volgut prendre uns dies per valorar-la.

Cap de les parts ha volgut fer declaracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.