El Vallès Occidental demana a la Generalitat els túnels central i d'Horta ferroviaris per connectar amb Barcelona


Temes relacionats

El govern aposta pel Túnel d'Horta ferroviari en comptes de fer-ho per la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo ( 7/abr/08)


  • Comparteix:

Una de les anteriors trobades d'alcaldes del Vallès Occidental

Una de les anteriors trobades d'alcaldes del Vallès Occidental

El Consell d'Alcaldes del Vallès Occidental demana a la Generalitat que prolongui la línia d'Avinguda Tibidabo de Ferrocarrils (FGC) fins a Sabadell amb una estació a Sant Cugat. Aquest organisme també sol·licita al govern el túnel d'Horta ferroviari per unir Barcelona amb la cocapital vallesana, però sense passar per la nostra ciutat. Aquestes peticions es recullen en un document aprovat pels alcaldes de la zona que s'enviarà a la Generalitat.

El document aplega propostes per millorar la xarxa viària i ferroviària del Vallès Occidental. D'aquesta manera, la Generalitat tindrà sobre la taula quines són les demandes dels municipis per facilitar les comunicacions a la comarca, tot i que no està obligada a executar-les.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica que el document vol influir en diversos plans que el govern està elaborant. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Les propostes s'inclouran en els diversos plans que avancen paral·lelament.


El document té un consens majoritari de tots els Ajuntaments, però recull les singularitats de cada ciutat. Recoder enumera quines altres demandes que afecten el nostre municipi s'inclouen en el text.

Lluís Recoder

S'hi inclou la construcció de l'estació de Vulpalleres, el desdoblament de la carretera de Cerdanyola i incloure Sant Cugat en la zona 1.


A més de la Generalitat, el document es farà arribar a altres administracions públiques, a les universitats, a les cambres de comerç, als sindicats i a les patronals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.