ICV inclourà en el seu programa electoral la creació d'una nova àrea de salut


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya Verds s'ha compromès a crear una segona àrea d'atenció primària, si guanya les eleccions. Així consta en el seu programa electoral en matèria de Salut i Benestar Social, que també garanteix una solució als problemes dels grups socials més desfavorits.

La formació ecosocialista considera que Sant Cugat ha de disposar de les infrastructures sanitàries necessàries per atendre el creixement de població que hi haurà en els pròxims anys. Per aquest motiu, ICV ha afirmat que és vital la creació d'una nova àrea bàsica sanitària, al marge de l'assumida pels dos CAP's de la ciutat.

El pla contempla que la gestió d'aquesta segona àrea, que inclouria el tercer CAP, no hauria de ser gestionada per Mútua de Terrassa, empresa que coordina els centres existents. D'aquesta manera, la competència entre dues empreses milloraria la qualitat dels serveis als ciutadans. Una qualitat, que segons ICV, no s'està donant des de Mútua de Terrassa. Ho diu l'alcaldable Xavier Boix:

Xavier Boix

Si arribem a governar serem durs amb la Mútua de Terrassa perquè creiem que la seva gestió no és la més correcta


Aquesta iniciativa és una de les 12 propostes que ICV ha dissenyat, dins un programa electoral
que fa especial atenció als problemes dels col·lectius més desfavorits. Els ecosocialistes pensen que l'Ajuntament no s'ha ocupat prou bé de les necessitats dels drogoaddictes, la tercera edat o els immigrants. Xavier Boix:

Xavier Boix

A Sant Cugat hi ha problemes socials i CiU els ha volgut tapar


En aquest document, que encara s'està perfilant, també s'anuncien accions preventives i de promoció de la salut i benestar social, amb una major preocupació política en aquests temes, i per la potenciació de la Taula d'Immigració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.