El PSC demana a l'Ajuntament que rehabiliti immediatament les escales Tarruell de la Floresta

Política

Publicat el 14/gen/03 per Eugènia

El Partit dels Socialistes exigeix que l'Ajuntament repari immediatament les escales Tarruell de la Floresta. Segons els socialistes, aquestes escales actuen de veritable via principal, ja que connecten l'estació dels ferrocarrils amb la part superior del barri i denuncien que no s'hagi habilitat un pas alternatiu.

Les intenses pluges que van caure a principis del passat mes d'octubre van provocar l'esfondrament d'un mur de set metres d'alçada al mig de les escales Tarruell. El PSC denuncia que aquest pas continua inaccessible pels vianants tres mesos després perquè les escales estan ocupades per tones de pedra i terra. El grup socialista demana que comencin immediatament els treballs de la retirada de la runa i d'assentament d'un nou mur. El mes de desembre, la Comissió de Govern va aprovar una despesa per l'adequació de les escales i va anunciar que el pas restaria tancat fins el febrer. Segons els socialistes, aquest retard és inadmissible.

Jordi Menéndez

Una via tan important no pot seguir sense reparació mesos després de l'accident


La formació proposa que s'elabori un projecte d'urbanització i execució de les obres de restauració i adequació de tots els trams de les escales. Paral·lelament s'hauria d'habilitar un pas provisional per a vianants des del passeig de La Floresta, a la part interior de la Unió Esportiva i Recreativa, al carrer Bonavista. Menéndez considera que aquesta actuació s'hauria d'haver fet des d'un començament.

Jordi Menéndez

Com a mínim, l'Ajuntament s'hauria d'haver preocupat per habilitar un pas alternatiu, ja que aquesta és una via molt utilitzada pels veïns de la Floresta.


Recordem que l'Ajuntament va explicar que la dificultat dels terrenys estaven endarrerint la reconstrucció de les escales i que a finals de febrer tornarien a estar operatives.