Alícia Sánchez-Camacho avala la tasca de Berta Rodríguez al capdavant del PP local


  • Comparteix:

La presidenta del Partit Popular (PP) de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha elogiat la tasca de la presidenta de la delegació local, Berta Rodríguez, durant la visita que ha fet a la nostra ciutat en el marc d'una junta comarcal de la formació. Sánchez-Camacho també ha anunciat que el PP crearà una nova secretaria de Desenvolupament Comarcal per aconseguir més presència i força a la comarca.

Alícia Sánchez-Camacho ha definit Sant Cugat com una ciutat molt important per la formació sobretot per la seva demografia en el marc de les polítiques de família del PP.

La presidenta del PP a Catalunya ha destacat la tasca de la presidenta local, Berta Rodríguez, al capdavant del partit a la ciutat i a la comarca.

Alícia Sánchez-Camacho

La conec des de fa molt de temps, per tant tenen una persona amb una gran experiència i professionalitat. La tasca a la comarca és bona.




Sánchez-Camacho, però, assegura que amb la nova secretaria de Desenvolupament Comarcal 'encara donarà més feina' a Berta Rodríguez.

Alícia Sánchez-Camacho

Creiem que els interessos de la comarca han de tenir més presència. Però la feina que estan fent no és suficient, espero molt de la comarca i de la junta local.




Alícia Sánchez-Camacho ha visitat la nostra ciutat durant una junta comarcal del PP que s'ha celebrat aquest dimecres al vespre al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.