La junta de veïns de Valldoreix debat avui la creació d'un consell de participació ciutadana


  • Comparteix:

La junta de veïns de Valldoreix debatrà aquest dijous si es tira endavant la creació d'un consell de la vila com a òrgan de participació ciutadana provisional. Abans que se celebri la sessió ordinària, el Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, presentarà també a la Nau de Cultura l'informe i memòria del seu primer curs en el càrrec.

La sessió ordinària de la junta de veïns de Valldoreix també debatrà avui l'aprovació del calendari de les festes locals del territori. En clau econòmica també s'intentarà tirar endavant el compte general del pressupost del 2007 i la modificació de crèdit del pressupost per aquest 2008.

Abans de la junta ordinària hi ha programada una sessió extraordinària a dos quarts de set de la tarda on el Síndic de Greuges, Jaume Clavell, presentarà l'informe i memòria del curs 2007-2008. Fins a principis de juny, el Síndic només havia rebut tres consultes de valldoreixencs, que es van resoldre entre les dues administracions amb competències al territori, l'EMD i l'Ajuntament. D'aquesta manera, Valldoreix és la zona de la ciutat amb menys queixes ciutadanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.