El PP vol eliminar l'Assemblea de Barraques i que l'Ajuntament s'encarregui de l'organització de l'espai

La portaveu del PP, Berta Rodríguez

Política

Publicat el 17/jul/08 per Redacció

El PP demanarà al consistori que es faci càrrec de la gestió de Barraques. Els populars volen que l'Ajuntament esculli cada any una comissió que inclogui les entitats, les seccions juvenils de tots els partits amb representació al consistori i les forces de seguretat, i que sigui aquesta comissió i no l'actual assemblea la que s'encarregui de l'organització de l'espai.

Els populars proposaran al proper ple que es replantegi el model actual de Barraques que, segons el partit, impossibilita l'entrada d'entitats juvenils de nova creació o poc conegudes. Segons el PP, l'actual sistema impedeix l'adopció de mesures importants i necessàries pel bon funcionament com ara la seguretat.

Per aquests motius demanaran que sigui el consistori qui creï una comissió per gestionar l'activitat tal com destaca la seva portaveu, Berta Rodríguez. Són declaracions a Cugat.cat.

Berta Rodríguez

Volem crear una comissió de Barraques anualment des del consistori perquè es puguin gestionar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PP també demana que aquesta comissió obri un concurs per seleccionar els grups musicals que actuïn a les Barraques. Escoltem Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Considerem que els cantants que vulguin actuar s'escullin a través d'un concurs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Entre les propostes populars, hi ha el trasllat de l'espai a un emplaçament on no es destorbi els veïns i de fàcil accés amb transport públic.