L'alcalde demana al govern d'Aznar més policies per lluitar de debò contra la delinqüència


  • Comparteix:

L'alcalde demana al govern de Madrid que si veritablement vol lluitar contra la petita delinqüència comenci per dotar els municipis amb els agents dels cossos estatals de la policia que li pertoquen. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després d'una reunió de diversos alcaldes del Vallés amb la consellera d'Interior i Justícia, Núria De Gispert, per posar de manifest el dèficit d'agents que pateix la comarca.

Lluís Recoder creu que si el govern de José Maria Aznar té la intenció d'escombrar la delinqüència comuna dels carrers de les ciutats, el primer que ha de fer és complir les seves promeses i dotar els municipis dels agents estatals de policia que li pertocarien.

Lluís Recoder

En aquest moment el govern de l'Estat parla de més seguretat però això de moment a Sant Cugat no es veu


L'alcalde ha explicat que el Vallés encara espera que algun dels 160 agents que han quedat lliures d'altres municipis on s'han desplegat els Mossos d'Esquadra - com Mataró, Badalona o Sant Adrià del Besòs- arribin al Vallés tal i com es va comprometre el ministre de l'Interior Àngel Acebes. És per això, que en la reunió d'avui, els alcaldes han acordat que la consellera de l'Interior insti la delegació del govern central a complir les seves promeses. Si en un termini curt de temps, aquesta mesura tampoc resulta efectiva, Núria De Gispert i els alcaldes faran arribar la petició personalment al ministre de l'Interior.

Lluís Recoder

Hem volgut que la consellera recolzi la nostra petició faci de mitjancera amb el ministeri


L'última actualització dels agents de la policia estatal es va fer el 1997. La previsió per Sant Cugat era de 67 agents; avui, cinc anys després i amb un creixement de població exponencial la ciutat només compta amb 45 policies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.