ICV-EUiA fa una crida a la participació en el Pla d'Equipaments tot i la manca d'informació


  • Comparteix:

El portaveu d'ICV, Xavier Boix, en una imatge d'arxiu

El portaveu d'ICV, Xavier Boix, en una imatge d'arxiu

ICV-EUiA insta els santcugatencs a participar en l'elaboració del Pla d'Equipaments tot i la manca d'informació que, segons diuen, proporciona l'Ajuntament. Pels ecosocialistes, el consistori no està oferint la informació necessària per facilitar la participació ciutadana i no inclou aspectes importants com la necessitat d'un Pla de mobilitat i la inclusió de Valldoreix en les previsions del projecte, entre d'altres mancances.

El grup municipal d'ICV-EUiA ha fet una edició especial del seu butlletí digital per tal d'animar ciutadans anònims, col·lectius i associacions a participar en la redacció del Pla d'Equipaments. Els ecosocialistes creuen que és l'última oportunitat per participar tal com destaca el seu portaveu, Xavier Boix.

Xavier Boix

Creiem que és la darrera oportunitat per tenir els equipaments que necessita la ciutat.


El butlletí també apunta que el material que s'ha fet públic s'assembla més a instruments de 'pura propaganda' i no de participació ciutadana. El grup denuncia també les dificultats que hi ha per accedir a una informació que titllen de deficient i que no inclou els espais de l'EMD de Valldoreix ni altres necessitats com el transport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.