La Generalitat subvencionarà un milió dels més de tres demanats per l'Ajuntament per engegar projectes emmarcats en el PUOSC


Temes relacionats

El PUOSC 2008-2012 rep un 43% més de sol·licituds que en la convocatòria anterior (29/gen/08)


  • Comparteix:

La rehabilitació de la Casa de Cultura

La rehabilitació de la Casa de Cultura

La Generalitat ha aprovat el Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) fins el 2012 i subvencionarà tres projectes de Sant Cugat amb poc més d'un milió d'euros. La partida queda lluny dels més de tres milions d'euros que havia demanat l'Ajuntament per poder tirar endavant sis projectes urbanístics de la nostra ciutat i que estan pressupostats en gairebé nou milions d'euros. De la seva banda, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix rebrà 530.000 euros del govern català pel projecte de l'equipament sociocultural a la plaça de la Centralitat.

La urbanització del carrer Doctor Murillo s'endú la partida més gran, de 630.000 euros, que és el que havia demanat el consistori. Tot i que l'Ajuntament volia que la subvenció pels treballs d'aquesta zona de la ciutat arribessin enguany la Generalitat els ha aprovat per l'any vinent.

L'ampliació de la Biblioteca del Mil·lenari és un dels altres projectes que el govern català ha decidit subvencionar. Malgrat que el consistori havia fet una petició de 900.000 euros finalment els treballs rebran l'any 2009 una injecció econòmica del govern de 250.000 euros per un projecte pressupostat en prop de dos milions d'euros.

L'últim projecte emmarcat en el PUOSC és la rehabilitació de la segona fase de la Casa de Cultura. Els treballs d'aquest edifici, que actualment està en obres, rebran una subvenció de 320.000 euros dels 500.000 que havia demanat l'Ajuntament.

D'altra banda, s'han quedat fora del PUOSC la subvenció del projecte executiu de la xarxa de clavegueram del Parc Central entre els carrers Manel Farrés i Rovellat, la rehabilitació de la Masia de Can Quitèria i el projecte d'interconnexió amb fibra òptica de les seus municipals i edificis públics.

La Generalitat tampoc no subvencionarà la construcció d'un pont en el carrer Rossinyol de Valldoreix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

cal que el titular sigui el que s'ha donat sobre què demanat? podrien haver demanat 25 milions d'euros i el titular és el mateix? la normativa del puosc descriu els diferents programes i segons unes fòrmules el nivell mínim de subvenció. ja està bé..sempre igual

puosc . Enviat el 24/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.