Joan Recasens estarà al capdavant d'UDC a les comarques de Barcelona quatre anys més

Política

Publicat el 25/jul/08 per Cristina Martinez

El santcugatenc Joan Recasens ha estat reescollit com a president del Comitè Executiu Intercomarcal de Barcelona Comarques d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC). El democristià es marca com a objectiu impulsar la comunicació interna i externa del partit perquè tothom en conegui la història i les línies ideològiques.

Recasens s'ha mostrat molt satisfet d'haver rebut el suport de la formació per ocupar el càrrec que el situa al capdavant del partit a la zona de la demarcació de Barcelona a excepció de la capital.

El democristià s'ha marcat com a objectiu donar a conèixer els principis fundacionals d'Unió entre els militants i els que no ho són. L'escoltem.

Joan Recasens

Hem de procurar que tots els militants coneguin el contingut ideològic per poder-lo explicar perquè hi ha molta gent que pensa com nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, Recasens ha destacat la importància que els altres partits també coneguin el contingut ideològic del partit i ha posat l'exemple d'ERC, que fa uns dies els va acusar de pressionar perquè només es pengés la bandera de la ciutat a l'Ajuntament durant la festa Major.

Joan Recasens ha anunciat que a partir de setembre treballaran perquè el congrés del partit a l'octubre sigui un èxit.