Recoder lamenta la manca d'informació sobre el futur hospital de referència


Temes relacionats

El govern descarta convertir el General de Catalunya en hospital de referència i manté l'aposta per Rubí (17/abr/08)

Sant Cugat insisteix a convertir el General de Catalunya en l'hospital públic de referència de la zona (16/abr/08)

L'hospital de referència es començarà a construir al 2009 ( 2/oct/07)

Recoder critica la Generalitat per no convidar els alcaldes de Sant Cugat i Castellbisbal a la visita de Geli al futur hospital (23/oct/06)

L'hospital de referència tindrà 190 llits i comptarà amb serveis de diàlisi (23/oct/06)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, insisteix en la manca d'informació sobre la construcció de l'hospital de referència a Rubí per part de la conselleria de Salut i del propi consistori de la ciutat veïna. En la seva entrevista mensual a Cugat.cat, Recoder ha reiterat el seu malestar per 'les formes', tal com va passar quan es va anunciar que Rubí serà el municipi que allotjarà l'equipament sanitari.

Tot i que la consellera de Salut, Marina Geli, es va comprometre a presentar el projecte funcional de l'equipament a les tres localitats abans de finals d'any, l'alcalde ha assegurat que no té cap tipus de notificació del desenvolupament de l'equipament supramunicipal. L'escoltem.

Lluís Recoder

El que tenim de l'hospital és en una campanya per les municipals on la consellera convoca només a l'alcaldessa de Rubí. A partir d'aquí no he sabut res més.


El futur hospital de referència ha de donar servei a les poblacions de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal. Recoder ha destacat la importància de començar amb la construcció el més aviat possible.

Lluís Recoder

És necessari, ens convé molt i estalviaríem molts viatges a Terrassa.


El futur hospital de referència tindrà 190 llits, vuit quiròfans, 39 box d'urgències i 15 monitors per a diàlisi. L'equipament s'ubicarà a uns terrenys al barri de Ca n'Oriol, a Rubí i l'inici de la construcció està previst pel 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.