Els partits independents de Sant Cugat i Rubí elaboren propostes electorals conjuntes


  • Comparteix:

Els partits independents de Sant Cugat i Rubí inclouran en els seus programes electorals una sèrie de propostes conjuntes que afecten als dos municipis. Aquestes contemplen la construcció d'un hospital públic entre dos els municipis i que la comissaria dels Mossos d'Esquadra es col·loqui també en un punt mig.

La Unió d'Independents de Sant Cugat (UNIS) i Units Per Rubí (UPR) han decidit unir esforços i elaborar una sèrie de projectes conjunts. El seu objectiu és crear un marc de col·laboració que beneficiï als ciutadans dels dos municipis. Entre els punts més destacats hi ha la construcció d'un hospital públic en un punt mig entre les dues ciutats, ja que juntes superen les 130.000 persones. Segons Miquel Quintana, alcaldable d'UNIS, és un inconvenient pels santcugatencs haver de desplaçar-se a Rubí o Terrassa per petites qüestions.

Miquel Quintana

Davant la fractura d'un os cal anar o a Rubí o a Terrassa perquè aquí no et poden atendre


La seguretat és una altra de les qüestions que més preocupa les dues formacions. Ambdues creuen convenient que la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra se situï entre les dues ciutats, ampliant així la zona de servei. També proposen instar la Generalitat perquè s'acceleri la seva posada en marxa, prevista pel 2007. Els dos partits també coincideixen a demanar la construcció de tres nous jutjats a Sant Cugat per tal d'agilitar la gestió dels tràmits.

Miquel Quintana

Hem recollit les inquietuds de molts advocats que quan han de presentar alguna demanda es troben que no ho poden fer aquí


Finalment, les dues formacions consideren que els dos ajuntaments haurien d'arribar a un acord per netejar i acondicionar la riera que separa els dos municipis. Els partits es tornaran a reunir novament per concretar les seves posicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.