Recoder veu necessària la unió de les forces polítiques catalanes en matèria de finançament


  • Comparteix:

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, veu necessària la unitat entre els partits catalans per fer front a les negociacions del finançament de Catalunya per part de l'Estat. Recoder ha destacat la manca de decisió del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en aquest tema.

El dissabte és la data límit fixada per l'Estatut per tancar la negociació per un nou sistema de finançament. És per aquest motiu que l'alcalde dirigent de CDC, Lluís Recoder, destaca la importància de 'fer pinya' i sobreposar els interessos del país sobre els interessos del partit per tal de pal·liar la feblesa de Catalunya envers el govern espanyol en matèria de negociació.

Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Davant la potència de l'Estat espanyol som febles.


Recoder ha destacat la situació d'injustícia que pateix Catalunya en la contribució al desenvolupament de les zones menys riques, repercutint negativament en el propi desenvolupament econòmic.

Lluís Recoder

Estem arribant a un punt en el què l'esforç de solidaritat repercuteix negativament en els serveis que reben els ciutadans i el desenvolupament econòmic.


L'alcalde també ha quëstionat la capacitat de decisió del president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, en la negociació del finançament. Segons l'alcalde, el PSOE ha de liderar l'Estat pensant en el futur, fet que crearà una situació justa per a Catalunya.

Així ho afirma Recorder.

Lluís Recoder

El PSOE té un problema gran, però l'han de resoldre. Al senyor Zapatero no li agrada prendre decisions però les ha de prendre.


L'alcalde ha realitzat aquestes declaracions durant una roda de premsa realitzada aquest dijous.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cal recordar que la unió de les forces polítiques catalanes la va trancar curiosament CIU i Artur Mas quan van trair l’estatut aprovat per el Parlament de Catalunya.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 7/ago/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.