Ciutadans es desmarca del front comú en les negociacions sobre el nou finançament


Temes relacionats

José Domingo participa al consell per a l'impuls i seguiment del desplegament de l'Estatut (28/jul/08)

JOSÉ DOMINGO: 'Ciutadans ha de canviar de cares' (13/mai/08)


  • Comparteix:

José Domingo / Arxiu

José Domingo / Arxiu

El diputat santcugatenc José Domingo ha comunicat aquest dilluns al conseller d'Economia, Antoni Castells, que el seu partit no té cap intenció de sumar-se al front comú català per aconseguir un bon sistema de finançament. Ciutadans considera que el govern té un error de plantejament i que l'Estatut és 'un llast' a l'hora d'abordar la negociació.

Domingo relativitza el fet que el govern espanyol estigui incomplint l'Estatut considerant que està pendent d'una sentència del Tribunal Constitucional i que el seu contingut ha de ser adequat a la normativa general, en referència a la llei orgànica de finançament de les comunitats autònomes, la LOFCA, que no permet negociacions bilaterals.

En aquest sentit, Domingo afirma que Ciutadans no avalarà cap model de finançament que no sigui acordat de manera multilateral en el marc del Consell de Política Fiscal i Financera de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.