El Vallès Occidental demana celeritat en la construcció infraestructures


Temes relacionats

ICV-EUiA i l'Associació Promoció del Transport Públic s'oposen a la construcció del nou túnel d'Horta (20/ago/08)

El Vallès Occidental demana a la Generalitat els túnels central i d'Horta ferroviaris per connectar amb Barcelona (16/jul/08)

El govern aposta pel Túnel d'Horta ferroviari en comptes de fer-ho per la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo ( 7/abr/08)

Alcaldes del Vallès demanen a la Generalitat prioritzar la prolongació de la línia de FGC d'Avinguda Tibidabo fins a la comarca ( 1/abr/08)


  • Comparteix:

Els Ajuntaments del Vallès Occidental reiteren la necessitat de construir el túnel d'Horta ferroviari i la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo fins a Sant Cugat. Aquestes infraestructures són una de les principals peticions dels municipis de la comarca al Govern per tal de garantir la connectivitat i el desenvolupament d'una de les zones amb més activitat econòmica i població de Catalunya.

Segons el tinent d'alcalde de Promoció econòmica i alcalde accidental, Jordi Joly, el túnel d'Horta ferroviari, que enllaçaria Barcelona amb Cerdanyola, i la prolongació de la línia L7 del FGC permetria connectar la zona empresarial del Trade Centre i de Creapolis. Joly explica què suposen aquestes infraestructures pel municipi.



Jordi Joly

Tenim una mancança d'infraestructures i comunicacions. Com a motor s'han de fer inversions.




De la seva banda, l'Ajuntament de Sabadell i les cambres de comerç de Terrassa i Sabadell demanen a més que el túnel d'Horta sigui també viari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.