Recoder: 'Barrejar el nou finançament de Catalunya amb el dels municipis seria una operació de distracció'


  • Comparteix:

L'alcalde demana al govern espanyol no barrejar la negociació del nou finançament de Catalunya amb el dels Ajuntaments. Segons Recoder, cal tancar l'acord econòmic per a Catalunya i, posteriorment, millorar els comptes dels municipis.

L'alcalde ha subratllat que tant els Ajuntaments com Catalunya estan mal finançats. Tot i això, Recoder demana que es diferenciïn les negociacions del dos finançaments per evitar 'una operació de distracció' del govern espanyol. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Després de tancar el sistema de Catalunya, hem d'entrar a millorar el finançament dels Ajuntaments. Barrejar les negociacions seria una operació de distracció.



Recoder tambe considera 'descabellada' la possibilitat que el govern espanyol retalli la seva aportació als Ajuntaments per afrontar la crisi, com han apuntat algunes informacions.

Les dues associacions municipalistes, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM), convocaran tots els alcaldes pels voltants de la Diada en un acte unitari per exigir un millor finançament per als Ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.