Enllestida la recuperació del bosc de Can Ganxet, cinc anys després de l'inici dels treballs


Temes relacionats

La primera fase de la recuperació del bosc de Can Ganxet començarà aquest mes (10/gen/03)


  • Comparteix:

El bosc de Can Ganxet, a Mira-sol, s'inaugurarà dissabte de la setmana vinent. Els primers treballs de recuperació van començar ara fa cinc anys, tot i que encara queda enllestir l'enllumenat de l'espai. Els veïns del districte consideren que la inauguració arriba massa tard.

La regidora d'Educació i Joventut , Esther Salat, en substitució del president del consell de Mira-sol, Xavier Martorell, ha anunciat aquest dilluns als representants del districte que els treballs de recuperació del bosc de Can Ganxet estan enllestits.

Escoltem Salat

Esther Salat

Les obres d'arranjament estan pràcticament acabades. Estem pendents de l'enllumenat, però ja tenim la data d'inauguració.


Tot i la satisfacció dels veïns per la imminent inauguració de l'espai, les entitats veïnals han coincidit a criticar el retard en la recuperació del bosc.

Veïns

És molt tard, fa molt temps que s'hauria d'haver fet. / Fa cinc mesos que es parla d'inauguració. / Fa molts anys que ho estem reivindicant.


La inauguració tindrà lloc dissabte de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.