Acte municipalista a la Generalitat per un nou finançament per a Catalunya i els Ajuntaments


Temes relacionats

Recoder: 'Barrejar el nou finançament de Catalunya amb el dels municipis seria una operació de distracció' ( 9/set/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, participa avui en un acte al Palau de la Generalitat que servirà per reclamar un nou model de finançament autonòmic i municipal per Catalunya. Presidida pel president de la Generalitat, José Montilla, es tracta d'una reunió de la Comissió Municipalista, un òrgan que fa d'enllaç entre la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Municipis de Catalunya.

La periodista Montse Costa llegirà la declaració del municipalisme català sobre el finançament i a continuació intervindran els alcaldes de Pontons, Prat del Llobregat, Ripoll, Sant Cugat i Barcelona.

Lluís Recoder ha demanat recentment que es diferenciïn les negociacions dels finançaments dels Ajuntaments i de Catalunya per evitar 'una operació de distracció' del govern espanyol. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.




Lluís Recoder

Després de tancar el sistema de Catalunya, hem d'entrar a millorar el finançament dels Ajuntaments. Barrejar les negociacions seria una operació de distracció.





La Comissió Municipalista és un òrgan d'enllaç entre la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació de Municipis de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.