La plaça de la Vila acull per primera vegada un acte de la Diada


Temes relacionats

Recoder demana la unitat dels partits per aconseguir un bon finançament (11/set/08)

El nou finançament i l'absència de l'estelada marquen l'ofrena floral a Rafael Casanova (11/set/08)


  • Comparteix:

Els actes de l'Onze de Setembre han tingut, aquest any, una doble novetat. D'una banda, la recentment estrenada plaça de la Vila ha estat escenari d'un dels actes commemoratius, i d'altra banda s'ha hissat, per primer cop, la bandera catalana davant de les autoritats i la ciutadania.

Després de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, la Diada ha tingut un dels seus actes institucionals centrals quan s'ha hissat la bandera catalana a la plaça de la Vila. Davant d'unes 200 persones i l'acompanyament de la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc, que ha interpretat l'himne nacional i el Cant de la Senyera, dos membres de la policia municipal en uniforme de gala han aixecat lentament la bandera fins el capdamunt del pal major de la plaça.

Els santcugatencs s'han mostrat satisfets d'aquesta novetat dins els actes commemoratius de l'Onze de Setembre, tot i que han lamentat la poca participació ciutadana.

Ciutadans

S'hauria hagut d'anunciar amb més temps. / Ha sigut una bona estrena de la plaça. / M'ha agradat molt l'hissat de la bandera i els cants.



Després d'aquest acte a la plaça de la Vila, els actes han continuat a la plaça de Barcelona. Després del tradicional discurs de l'alcalde, hi hagut un aperitiu a base de flaó i vi espumós obsequi de l'Ajuntament d'Alba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.