Sant Cugat es compromet a reduir un 20% les emissions de CO2 abans del 2020


  • Comparteix:

Sant Cugat es compromet a reduir un 20% les emissions de CO2 abans del 2020. Aquesta mesura es contempla en el pacte d'alcaldes de la Unió Europea pel canvi climàtic, al qual Sant Cugat s'ha adherit per unanimitat al ple d'aquest dilluns.

El conveni de la Unió Europea sobre el canvi climàtic és una conferència d'alcaldes per a l'energia sostenible a Europa que van promoure diferents Ajuntaments de l'àmbit europeu.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica quin és l'objectiu més important que comportarà l'adhesió de Sant Cugat a aquest pacte.

Lluís Recoder

Sant Cugat es compromet a reduir les emissions de CO2 en el territori municipal més d'un 20% al 2020 mitjançant la creació de plans d'acció en favor de les fonts d'energia renovables.


Aquesta proposta de reducció de CO2 tindrà el suport de l'àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona amb la qual prèviament s'haurà de formalitzar un acord.

L'acord inclou l'elaboració d'un informe anual on s'avaluï el compliment del pla d'acció i s'informi de les fites obtingudes. Sant Cugat també participarà en la conferència d'alcaldes per l'energia sostenible a Europa i celebrarà un dia per l'energia sostenible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.