La senyera onejarà tot l'any a la plaça de la Vila i a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

ERC demanarà que la senyera onegi en tots els equipaments municipals ( 2/set/08)


  • Comparteix:

La senyera onejarà tot l'any a la plaça de la Vila i a la plaça d'Octavià. Ho ha decidit el ple municipal amb els vots a favor de tots els grups municipals tret del PP. La moció, presentada per ERC, també estipula que la junta de portaveus estudiarà la possibilitat de fixar altres indrets emblemàtics de la ciutat on pugui onejar la senyera.

El portaveu dels republicans, Raül Grangé, ha defensat la moció com un pas per recuperar la normalitat del país.

Raül Grangé

Esquerra pretén que el país recuperi la normalitat que tenen els ciutadans dels estats veïns.


El PP s'ha oposat a la proposta en virtut del seu rebuig al suport de l'Ajuntament a la campanya 'Un país, una bandera'. La portaveu popular, Berta Rodríguez, ha explicat que la menció a aquesta campanya en el text de la moció impossibilita el seu vot favorable, tot i estar d'acord amb el fet que la senyera onegi en aquests equipaments municipals.


Berta Rodríguez

El PP podria estar d'acord amb els acords però no a l'adhesió a la campanya 'Un país, una bandera'.


La resta de grups municipals han donat suport a la moció dels republicans. CiU ha agraït a Esquerra l'acceptació de les esmenes. En concret, s'ha retallat que la senyera es pengés a tots els equipaments municipals.

El PSC i ICV-EUiA hi han votat favorablement. Els socialistes han argumentat que és una moció coherent amb l'Estatut i els ecosocialistes han destacat que és un pas per a la normalitat del país.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I per què no hi ha cap senyera a la comissaria de la "policía nacional" tal com ordena l'Estatut ? EL Ple no hi té res a dir ??? La bandera espanyola i prou ?????

senyera. Enviat el 16/set/08


A mi em sembla bé que a la comissaria de la policia espanyola no hi hagi la senyera. Que quedi clar qui són els nostres i qui són les forces d'ocupació. Independència!

Marc. Enviat el 16/set/08


Només recuperarem la normalitat quan deixem de pidolar i la senyera oneji sola al balcó de l\'ajuntament, no en pals al carrer distribuits per la vila.

Quim. Enviat el 16/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.