El PSC i el PP critiquen l'eliminació de les zones blaves de Can Quitèria


Temes relacionats

Millores pels vianants i les bicicletes a la plaça de Can Quitèria ( 5/set/08)

ICV reclama més participació sobre la gestió de Can Quitèria i la sala de concerts (20/set/07)

L'Ajuntament convoca el concurs públic per rehabilitar Can Quitèria (27/feb/07)

Comença la remodelació del carrer Viñolas, adjacent a la plaça de Can Quitèria (12/gen/07)

L'aparcament de Can Quitèria obre aquest dilluns a mig gas (28/nov/06)


  • Comparteix:

Entrada al pàrquing de Can Quitèria

Entrada al pàrquing de Can Quitèria

El PSC i el PP es queixen a l'equip de govern per la supressió de les zones blaves a l'àrea de Can Quitèria. Els socialistes consideren que les actuacions de la rambla Can Mora i el carrer Viñoles s'han fet per corregir la baixa ocupació del pàrquing de Can Quitèria. Els populars creuen que s'hauria d'haver consultat els veïns abans de dur a terme els treballs.

Per millorar la circulació de vehicles i potenciar el pas de vianants i bicicletes a la rambla de Can Mora, l'Ajuntament ha incorporat un nou tram de carril bici i ha ampliat la vorera de la via.

Aquesta actuació ha obligat a suprimir les places de zona blava de la via. Tot i això, el PSC assegura que els cotxes i els camions continuen fent ús dels espais de càrrega i descàrrega i del carril bici per aparcar.

Durant el ple d'aquest dilluns, els socialistes han demanat a l'equip de govern que clarifiqui el motiu de la supressió de la zona blava de Can Quitèria. Escoltem la regidora socialista, Aintzane Conesa.

Aintzane Conesa

Potser volien corregir la baixa ocupació del pàrquing de Can Quitèria i, per això, l'empresa concessionària ha assumit el cost de les actuacions.




Tant el PSC com el PP han coincidit a reclamar a l'equip de govern la necessitat d'haver consultat els veïns abans d'una actuació d'aquestes característiques. Ho explica la portaveu del PP, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

Ens han arribat moltes queixes dels veïns, com és que no s'ha consultat al veinat?




La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà, ha justificat les actuacions al·legant que eren necessàries per la seguretat, sobretot el doble sentit circulatori del carrer Viñolas, entre la rambla Can Mora i la rambla Ribatallada. Subirà ha destacat la necessitat de connectar els carrils bici de la ciutat i ha recordat que la supressió de la zona blava s'ha anat fent de forma progressiva a tota la ciutat.

A més, la tinenta d'alcalde ha explicat que la supressió de les zones blaves només es du a terme quan hi ha una alternativa, com és el cas del pàrquing de Can Quitèria, un procediment que també s'ha fet amb els aparcaments de Quatre Cantons i Lluís Millet. L'escoltem.

Marta Subirà

La supressió de les zones blaves no és nova. A més, hi ha una alternativa que és el pàrquing de Can Quitèria.




Subirà ha admès que possiblement haurien d'haver establert més canals de comunicació amb els veïns per explicar les actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.