El PP critica l'abstenció de CiU en la subcomissió de la nova llei de l'avortament


  • Comparteix:

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, critica l'abstenció de CiU davant la creació d'una subcomissió encarregada d'estudiar la creació d'una nova llei que reguli l'avortament. Rodríguez considera que no hi ha una demanada social a favor d'una nova regulació i que el desconeixement porta a moltes dones a avortar. Segons la portaveu, la postura del PP és la majoritària dins la societat.

La portaveu popular considera que cal un debat ampli i obert que permeti trobar el consens entre les diferents forces polítiques, fet que creu que ara no succeeix. La subcomissió tirarà endavant gràcies al suport de les formacions d'esquerres, mentre que el PP s'hi ha oposat i CiU s'ha abstingut.

Escoltem Rodríguez.

Berta Rodríguez

És vergonyós que un partit suposadament democristià calli davant l'avortament.


Rodríguez nega que existeixi una demanada social en aquest aspecte i considera que la desinformació empeny a moltes dones a l'avortament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.