Les primeres obres per executar els ajuts de la Llei de Barris començaran entre desembre i gener


Temes relacionats

Bona part de la inversió de la llei de barris a les Planes es concentrarà en el període 2011-2012 (16/set/08)

L'Ajuntament ja pot començar a licitar obres per urbanitzar les Planes (23/jul/08)

Els veïns de les Planes, satisfets amb els ajuts de la Llei de Barris (10/jul/08)

La Comisió de Festes de les Planes amenaça de deixar el districte sense Festa Major ( 9/jul/08)

Sant Cugat presentarà les Planes a la Llei de Barris per tercera vegada ( 1/abr/08)

Queda constituït el primer consell de districte de les Planes ( 6/nov/07)


  • Comparteix:

Les obres per la urbanització del carrer Doctor Modrego de les Planes començaran entre els mesos de desembre i gener, segons ha explicat l'equip de govern en l'últim consell de districte. Aquests són els primers treballs que es duran a terme dins la Llei de Barris que atorga la Generalitat. A finals d'aquest mes, govern i consistori es reuniran per signar el conveni dels ajuts i es constituiran una comissió de seguiment dels treballs i una comissió participativa.

La setmana vinent finalitza el període d'informació pública del projecte d'urbanització del carrer Doctor Modrego i es presentarà el plec de clàusules per poder començar la licitació de les obres a l'octubre. Segons aquest calendari, al novembre l'Ajuntament ja hauria de comptar amb l'empresa que s'encarregaria de realitzar els treballs, que podrien començar entre desembre i gener.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Un cop ha finalitzat el termini d'informació pública es fa el plec de clàusules perquè vinguin empreses i es presentin per executar l'obra.




Després d'aquesta licitació es posaran en marxa la resta de projectes en el marc de la subvenció de la Llei de Barris. Els ajuts consten de dos milions d'euros que aportarà la Generalitat i dos milions més que aportarà l'Ajuntament. Les dues parts es reuniran a finals d'aquest mes per signar el conveni, un cop aprovada l'acceptació dels ajuts al ple municipal de la setmana passada.

Tot seguit, es crearan una comissió de seguiment dels treballs i una de participativa amb la col·laboració de les entitats veïnals, tal com explica Conesa.

Mercè Conesa

S'haurà de constituir una comissió de seguiment i una participativa amb sis representats dels veïns.




La comissió haurà de tenir un director tècnic i un director polític que encara no s'han designat. A més, l'Ajuntament també instal·larà una oficina d'informació sobre la Llei de Barris a les Planes mateix.

La major part de la inversió es concentrarà entre el 2011 i el 2012, quan s'executaran més de la meitat dels quatre milions del projecte.

Les associacions de veïns de Can Borrull han reclamat un cop més a l'Ajuntament que aporti algun tipus de compensació econòmica a la urbanització per haver quedat fora de la Llei de Barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.