ERC denuncia la presència de la bandera espanyola a l'Ajuntament


Temes relacionats

La senyera onejarà tot l'any a la plaça de la Vila i a la plaça d'Octavià (16/set/08)

La CUP lamenta que Recoder no pengi l'estelada per la Diada (10/set/08)

ERC reclama a Recoder que pengi l'estelada l'Onze de Setembre ( 1/set/08)

ERC demanarà que la senyera onegi en tots els equipaments municipals ( 2/set/08)


  • Comparteix:

Façana de l'Ajuntament

Façana de l'Ajuntament

ERC critica la presència des d'aquest dissabte de la bandera espanyola a l'Ajuntament. Segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, aquest fet suposa l'incompliment de l'adhesió per part de l'equip de govern a la campanya 'Un país, una bandera'. ERC considera que el PP és la referència del consistori respecte les banderes oficials i també critica que l'alcalde no accedís a penjar l'estelada durant l'Onze de Setembre.

ERC denuncia que la bandera espanyola oneja a l'Ajuntament des de dissabte i mostra la seva 'perplexitat' davant l'incompliment del govern de la campanya 'Un país, una bandera'. Segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, aquest fet mostra que el PP és el partit de referència de les banderes oficials ja que aquest dilluns la portaveu del PP Berta Rodríguez va demanar a l'alcalde que pengés la bandera espanyola.

Raül Grangé ha expressat la indignació d'ERC i ha afirmat que continuaran lluitant perquè a l'Ajuntament només onegi la senyera. Són declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

Creiem que un equip de govern nacionalista no es pot permetre aquestes arronsades de melic.


D'altra banda, Grangé també ha explicat que 'és lamentable que l'alcalde no hagi atès la reivindicació de penjar l'estelada durant l'Onze de Setembre, ja que aquesta bandera representa amplis sectors de la societat'. Així mateix, el portaveu ha afirmat que 'calen gestos de valentia per part de l'equip de govern' i que 'és necessari que la ciutadania faci la seva lectura, ja que el fet que s'hagi penjat la bandera espanyola posa en dubte el nacionalisme del govern'.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Recoder, que ràpid que dones ofrenes a Espanya i com t'arriba a costar trencar-te una miqueta la cara pel País! Prou botiflers! Independència ja!

Marc. Enviat el 23/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.