ERC denuncia la presència de la bandera espanyola a l'Ajuntament

Façana de l'Ajuntament

Política

Publicat el 23/set/08 per Núria Juanico

ERC critica la presència des d'aquest dissabte de la bandera espanyola a l'Ajuntament. Segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, aquest fet suposa l'incompliment de l'adhesió per part de l'equip de govern a la campanya 'Un país, una bandera'. ERC considera que el PP és la referència del consistori respecte les banderes oficials i també critica que l'alcalde no accedís a penjar l'estelada durant l'Onze de Setembre.

ERC denuncia que la bandera espanyola oneja a l'Ajuntament des de dissabte i mostra la seva 'perplexitat' davant l'incompliment del govern de la campanya 'Un país, una bandera'. Segons el portaveu d'ERC, Raül Grangé, aquest fet mostra que el PP és el partit de referència de les banderes oficials ja que aquest dilluns la portaveu del PP Berta Rodríguez va demanar a l'alcalde que pengés la bandera espanyola.

Raül Grangé ha expressat la indignació d'ERC i ha afirmat que continuaran lluitant perquè a l'Ajuntament només onegi la senyera. Són declaracions a Cugat.cat.

Raül Grangé

Creiem que un equip de govern nacionalista no es pot permetre aquestes arronsades de melic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, Grangé també ha explicat que 'és lamentable que l'alcalde no hagi atès la reivindicació de penjar l'estelada durant l'Onze de Setembre, ja que aquesta bandera representa amplis sectors de la societat'. Així mateix, el portaveu ha afirmat que 'calen gestos de valentia per part de l'equip de govern' i que 'és necessari que la ciutadania faci la seva lectura, ja que el fet que s'hagi penjat la bandera espanyola posa en dubte el nacionalisme del govern'.