Lluisrecoder.cat, nou espai virtual del dirigent de CDC i alcalde de la ciutat


Temes relacionats

Lluís Recoder promou la seva figura política amb la publicació d'un llibre i amb una nova web (30/set/08)


  • Comparteix:

Lluisrecoder.cat és el nou espai web que inclou la trajectòria personal i política de l'actual alcalde i dirigent de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Recoder ha presentat aquest dimarts el seu nou projecte que vol que sigui una eina de comunicació amb la ciutadania perquè els internautes coneguin el seu pensament sobre l'actualitat nacional i internacional i puguin intercanviar opinions. El nou espai virtual també compta amb fotografies, discursos i aparicions a la premsa.

Les reflexions personals i la possibilitat d'entrar en contacte amb Lluís Recoder són les dues característiques més importants de la nova web. Recoder ha destacat que no es tracta d'una pàgina per comunicar-se amb l'alcalde de Sant Cugat.

Lluís Recoder

És una pàgina perquè tothom conegui les opinions de Lluís Recoder i se m'hi puguin dirigir com a persona pública.


Recoder ha explicat que no ha pogut donar aquest pas abans per manca de temps i ha reiterat la intenció que la web no es converteixi en una 'pàgina morta'. En aquest sentit, ha dit que no escriurà cada dia, però si periòdicament.

Recoder ha inclòs en el lloc web un apartat sobre la trajectòria mediambiental que ha desenvolupatt a través de la seva participació a l'associació Globe. La pàgina inclou enllaços a la web 'the Climate Project', un moviment contra el canvi climàtic liderat per l'exvicepresident dels Estats Units d'Amèrica Al Gore.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.