Els joves socialistes demanen a l'Ajuntament la reactivació del Pla Local de Joventut


  • Comparteix:

Portada de la nova web de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat

Portada de la nova web de les Joventuts Socialistes de Sant Cugat

Les Joventuts Socialistes de Sant Cugat demanen a l'Ajuntament la reactivació del Pla Local de Joventut. A través de la seva nova plana web, les JSC denuncien que les reunions de les comissions de treball no han aportat res a aquesta proposta que va sorgir fa un any.

Segons les JSC, les comissions de treball, autonomia i qualitat de vida no han concretat cap directriu sobre el Pla Local de Joventut. Es tracta d'una proposta municipal que té l'objectiu d'obrir una via de participació als joves en els temes de ciutat que més els afecten.

Les JSC fan públic el seu malestar a través de la seva nova pàgina web. En aquesta pàgina, els usuaris poden consultar tota la documentació relacionada amb aquest pla. La primera secretària de les JSC, Aintzane Conesa, reclama un pla integral de joventut basat en els eixos de participació, formació i treball. Conesa s'ha queixat de la ineficàcia del consistori en aquest tema:

Aintzane Conesa

No sabem què està fent l'Ajuntament amb el Pla Local de Joventut


A l'adreça 'jscsantcugat.org' es pot trobar tota la informació relacionada amb les activitats que du a terme les JSC. La pàgina web dóna als usuaris l'opció de transmetre suggeriments sobre el programa polític del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.