IC-V, EUiA i les candidatures independents organitzen l'Assemblea Oberta aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya-Verds conjuntament amb Esquerra Unida i Alternativa i les entitats de progrés municipals celebren aquest cap de setmana l'Assemblea Oberta. L'acte servirà per elaborar l'esborrany del programa amb què concorreran les tres formacions conjuntament a les properes eleccions autonòmiques.

Durant la trobada s'unificaran tots els treballs que s'han realitzat sobre els eixos temàtics de la campanya a nivell nacional. S'acabaran de discutir les conclusions i es redactarà un primer esborrany del programa de la formació per les eleccions autonòmiques.

El programa definitiu s'establirà en una nova assemblea que es farà a la tardor. Segons Xavier Boix, president de la secció local d'IC-V, es tracta d'un veritable exercici de participació molt innovador.

Xavier Boix

És un acte innovador i històric que cap formació política ha sabut fer


L'assemblea, que està oberta a tothom que ho desitgi, tindrà lloc els demà i diumenge a l'edifici de l'Institut d'Educació Física de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.