Valldoreix debat avui la creació d'un òrgan de participació ciutadana per al territori


Temes relacionats

Valldoreix tindrà un òrgan de participació ciutadana (18/jul/08)


  • Comparteix:

La junta de veïns de Valldoreix debatrà aquest vespre la creació d'un òrgan de participació ciutadana. Aquest organisme, que s'anomenarà Consell de la Vila, pretén ser, segons la presidenta de l'EMD, 'un punt de trobada' entre govern i ciutadania.

En la junta de veïns de juliol, el govern valldoreixenc va explicar que estaven analitzant experiències de participació ciutadana a altres administracions per concretar el projecte.

En la trobada, també es debatrà la presentació d'al·legacions al projecte de nova via interpolar que connectaria la B-150 fins el pas de la línia de ferrocarril entre Mollet i el Papiol.

L'aprovació de les contribucions especials per als carrers Mariscota i Caçadors serà un altre dels punts de l'ordre del dia.

En darrer lloc, la junta de veïns portarà les ordenances fiscals de l'any vinent a aprovació provisional a l'espera del vistiplau de les ordenances municipals al ple de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.