Un nou servei electrònic municipal informa sobre totes les convocatòries de subvencions


  • Comparteix:

Els santcugatencs, les entitats i les empreses de la ciutat ja disposen d'un butlletí electrònic de subvencions municipal. El nou servei virtual informa de les convocatòries de subvencions, ajuts, premis i beques d'administracions públiques i d'entitats privades. Els interessats ja es poden donar d'alta del servei a la web de l'Ajuntament.

L'objectiu del butlletí de subvencions municipal és agrupar tota la informació sobre recursos de finançament públic i privat i posar-lo a disposició del ciutadà.

Escoltem el regidor de Comunicació i Societat de la Informació, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Esperem que el butlletí serveixi perquè els ciutadans no perdin hores buscan les subvencions oficials.




Per donar-se d'alta del servei s'ha d'entrat a la pàgina web de l'Ajuntament - santcugat.cat - i entrar a l'apartat d'Ajuts i Subvencions. El butlletí es rep en forma de correu electrònic a l'adreça que els usuaris proporcionen. També cal omplir els interessos i perfil de l'usuari per rebre la informació adequada en cada cas.

Ho explica el tècnic de Promoció Econòmica del consistori Pablo Baquero.

Pablo Baquero

El perfil del sol·licitant és important ja que acotarà la informació que rebem.




Els usuaris reben el butlletí en forma de síntesi amb enllaços que permeten accedir als documents originals de cada convocatòria.

El butlletí, que fins ara funcionava amb un ús intern de l'Ajuntament, ja està a disposició de tota la ciutat des d'aquest dimarts. Es tracta d'una iniciativa conjunta de les àrees de Promoció Econòmica i Societat de la Informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.