El PSC dóna suport a l'alcaldia per la decisió de penjar la bandera espanyola al nou ajuntament


Temes relacionats

El PP elogia Recoder per fer onejar la bandera espanyola a l'ajuntament (12/oct/08)

ERC denuncia la presència de la bandera espanyola a l'Ajuntament (23/set/08)


  • Comparteix:

Salvador Gausa / Arxiu

Salvador Gausa / Arxiu

El PSC també veu amb bons ulls que la bandera espanyola onegi al balcó de l'ajuntament. Durant una intervenció a la tertúlia de Ràdio Sant Cugat 'El gall del Monestir', el portaveu del partit, Salvador Gausa, s'ha mostrat orgullós de ser espanyol i de les quatre banderes que des del setembre onegen al consistori.

Escoltem el portaveu del PSC, Salvador Gausa, i el portaveu d'ERC, Raül Grangé, durant la tertúlia 'El gall del Monestir'.

Salvador Gausa / Raül Grangé

Em sento representat per les quatre banderes que onegen a l'ajuntament. / A mi me n'imposen una, que segurament no resistiria una votació al ple municipal.


El PSC és el segon partit que es mostra públicament a favor que la bandera espanyola onegi a l'ajuntament per decisió de l'alcaldia. La setmana passada, el PP va emetre un comunicat on celebrava que finalment es complís la llei de banderes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

INDIGNANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

capità enciam. Enviat el 16/oct/08


Evidentment. És la seva bandera. Però ningú no rondina perquè la policia espanyola de Sant Cugat nomès tingui penjada la "rojigualda". LAMENTABLE !

estelada. Enviat el 16/oct/08


Ezo, ezo, que viva ej-paña i er psc... i després se les donen de catalanistes; per al PSC: "Ej-paña, lo primero"

Ona. Enviat el 16/oct/08


vaja notícia...no diueu que qui ha posat la bandera és el govern de majoria de CIU, per tant amb el suport de CIU (convergència i Unió')...radio recoder?

plural. Enviat el 16/oct/08


Gausa, ves dient a Sant Cugat que estàs orgullós de ser espanyol i t'acabaràs quedant sense regidors. Ara que quina tela també que el renovador (sic) Recoder ens hagi penjat la rojigualda. Aquest Grangé d'ERC fa poc que el vaig coneixent però fa bona pinta.

Marc. Enviat el 16/oct/08


En Grangé aquest bona pinta?jajajaja doncs millor que no el coneguis gaire més, perquè si ha de treure uns resultats com els que va treure...(perdent un regidor). En Gausa aquest s'ha retratat, tot i que tampoc ens hauria de sorpendre, ja que el PSC-PSOE es un partit espanyolista. Independència i socialisme!

X. Enviat el 16/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.