UDC arrenca el seu congrés a Sitges refermant la seva ideologia


  • Comparteix:

Foto ACN

Foto ACN

El 24è Congrés d'Unió Democràtica de Catalunya ha arrencat aquest dissabte amb els valors com a eix central de la trobada i la candidatura de Josep Duran i Lleida com a única proposta per dirigir el partit els propers quatre anys. La secció local ha aportat 16 compromissaris que defensaran tres mocions i 65 esmenes, centrades en temes com les noves energies, les limitacions del dret de vaga i la neteja de les pintades de les parets.

Dels 1.270 compromissaris que aquest dissabte i diumenge participen al 24è congrés d'UDC, Sant Cugat n'aporta 16, un nombre igual al de ciutats molt més grans com Terrassa. A més, delegació santcugatenca ha redactat dues terceres parts de les esmenes que des de tot el Vallès Occidental es presenten a les ponències oficials.

Cristina Paraira és la presidenta d'UDC a Sant Cugat.

Cristina Paraira

Estem molt satisfets per les aportacions que hem fet, per la quantitat i qualitat de les esmenes que hem presentat des de la delegació local.


A part de les esmenes, la delegació local d'UDC ha redactat tres mocions que se sotmetran a votació al congrés. La primera se centra en el futur energètic, la segona sobre una possible reforma del dret de vaga i manifestació, i la tercera sobre l'anomenat vandalisme urbà i les maneres de combatre'l.

La secció local assegura que el congrés no comportarà grans canvis ni en la línia ideològica ni en la composició de la direcció del partit. En aquest sentit, el president del Consell Nacional, Ramon Espadaler, ha iniciat el congrés fent una crida a la defensa dels valors, sense caure en el relativisme ni en el dogmatisme.


Joan Recasens, membre del comitè de govern del partit gràcies al seu càrrec de president intercomarcal, continuarà a la direcció. Josep Duran i Lleida ha estat l'únic que ha presentat candidatura per dirigir el partit socialcristià els propers quatre anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.