Sant Cugat s'adhereix a la Xarxa de Custòdia del Territori

Vista aèria de Sant Cugat

Política

Publicat el 21/oct/08 per Núria Juanico

Sant Cugat formarà part de l'organització sense afany de lucre Xarxa de Custòdia del Territori. Aquesta organització, que ja disposa de 140 membres, impulsa una estratègia de gestió i conservació responsable del territori i la seva biodiversitat. La ciutat s'ha sumat a la iniciativa en el ple d'aquest dilluns a través d'una moció institucional.

La Xarxa de Custòdia del Territori té la funció de valorar les necessitats socioeconòmiques i de desenvolupament del territori i pretén comptabilitzar els usos socials i ambientals amb l'ús sostenible dels recursos naturals, socials i culturals. Aquesta organització, que va ser declarada d'utilitat pública a l'octubre del 2006, també fa difusió tècnica i ciutadana dels seus projectes per conscienciar la població.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Mobilitat, Marta Subirà, explica quina és la tasca de la Xarxa de Custòdia del Territori.

Marta Subirà

Aquesta xarxa dóna suport a propietaris i usuaris perquè s'impliquin en la conservació del territori i dels seus valors naturals i culturals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les accions d'aquesta entitat també pretenen reduir les emissions de diòxid de carboni a l'atmosfera.